Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Profi-designy

anony321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da się jakoś za darmo zdobyć te designy nie biorąc pod uwagę skrzynek? Jakiś bug lub coś takiego? Bo słyszalem ze cos takiego istnieje

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

Kiedyś na PL3 na początku serwera był taki bug każdy kupował ale później jak ktoś napisał na oficjalnej stronie BP to wszystkim uridium pozabierali i mieli na minusach.

Z tego co wiem to nie ma już takiego buga. Albo kredyty albo uridium.

1326663273-U247153.png

By: A_D_R_I_A_N || Daj [+] jak pomogłem.

Opublikowano

Hmm jak by istniał ( mało prawdopodobne ) to nie piszcie tutaj tylko np. tak . : Witam znam bug na (np.) desingi ! Jeśli ktoś chce pisać pw.

Wtedy bedzie mniejsza szansa że BP to skasuje lub bug będzie funkcjonował dłużej :D Tak trzeba robić z każdym bugiem :P

Opublikowano

@UP Popieram. Pozatym słyszałem że kamieniarz ma taki ale pewnie sie nie podzieli ...

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

Kamieniarz ma podobno wszystkie bugi glitche i hacki tak wszyscy mówią. Ale nie możecie wierzyć w wszystko.

Jak by miał to już za kasę bo to opędził.

1326663273-U247153.png

By: A_D_R_I_A_N || Daj [+] jak pomogłem.

Opublikowano

Ja miałem takie szczęście że mi venom za 1 razem ( nie licząc darmowego klucza) poleciał. Proponuje wybocić troche uri, i za 30 kluczy powinien jakiś być. Oczywiście jest też szansa na lf4, lf3, bo2 itd.

Opublikowano

Ja miałem takie szczęście że mi venom za 1 razem ( nie licząc darmowego klucza) poleciał. Proponuje wybocić troche uri, i za 30 kluczy powinien jakiś być. Oczywiście jest też szansa na lf4, lf3, bo2 itd.

30 kluczy ? Śmieszny jesteś .... Czasami nawet z 300 kluczy nic nie wypada

Opublikowano

Ja już zużyłem dobre 700+ i nic :D

Ja około 100 i 1 LF-4 13 części do APISA Diminisher 3 LF-3 3 B-02 więc nie tak źle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...